TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
lauantai 22. tammikuuta 2011

Värikurssilla

Kävin eilen värikurssilla ja siellä kerettiin pohtia hieman värien merkitystä myös eläimille. Opettaja oli perehtynyt myös värihomeopaattisiin lääkkeisiin. Enimmäkseenhän niitä ihmiset käyttävät, mutta hän oli kokeillut myös koiriin ja kissoihin. Otin vaaleanpunaista Saltille, Peetalle ja Nanuqille. Tämä kolmikkohan ei tule toimeen. Kun kaikki ovat yhtäaikaa kotona, he saavat värikuurin. Tämä pitäisi auttaa koiria hyväskymään toisensa olematta kateellisia ja dominoivia toisia kohtaan. Opettajalla oli hyvä esimerkki eräästä koiratapauksesta. Eli perheessä oli ollut jo vanhuuden kynnyksellä oleva koira, kun he ottivat uuden pennun. Tätähän vanha koira ei hyväksynyt vaan kuritti ja puri pentua aina tilaisuuden tullen. Perhe oli helisemässä tilanteen kanssa ja sattumoisin opettajani sai tietää tapauksesta. Hän halusi kokeilla vaaleanpunaista koirille ja viikon kuluttua koirista tuli kaverukset. Värien vaikutus kaikkeen on aika uskomatonta. No aika näyttää tepsiikö se meän koiriin. Peeta saa myös sinistä hiukan rauhoittuakseen.
-Milla-

"Älä koskaan pelkää ilmaista sitä,
mitä on sydämmelläsi.
Pienestä kipinästä kasvaa
joskus liekki, jonka loimussa
voi monta kuukautta joku lämmitellä käsiään joku,
jota rakastat tai joku,
jonka tunnet vain ohimennen." -Faith Baldwin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti