TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
perjantai 7. tammikuuta 2011

Paluu safarilta

Peeta Zapatan kanssa tauolla. Peeta juoksi johtajien takana koko viikon. Taka-alalla Qira ja Nuuk. Qirasta toivon Zapatalle johtajakaveria. Petra saa tämän vuoden pysyä vielä johtajien takana.
Eikös ole satumaan maisemat. Välilä tuntui, että ajan satumaailmassa, oli niin kaunista.
Aamuhämärää. Mutta safari jo liikkuu innoissaan.
10km umpihanki edessä....

Viisi päivää vierähti safarilla pakkasessa ja tuiskussa. Maanantai-iltana oli -35 astetta ja ihanat revontulet. Tiistai oli kans kolmenkympin tietämillä, muttei tuntunu niin kylmältä, ku oli aika raskas päivä ja juoksin viimiset 15km reen perässä. Keskiviikko oli viikon kylmin. Ei niinkään pakkasen takia vaan purevan tuulen takia. Koirat juoksivat hienosti, vaikka vuoden ensimmäinen 5pv safari olikin. Omista koirista Peeta ja Nanuq olivat mukana. Torstaina oli ihan ok ilma, tosin se tuuli oli aika paha vieläkin. Perjantaina eli tänään kotimatka sujui väylää pitkin ihan hyvin. Tosin mulle tuli vilu, ku luulin ilman olevan lämpimämpi. Ennen lähtöä tein viimehetken päätöksen vähentää vaatetta ja se oli harakiri. Kylmä tuli.
Viikko oli kaikin puolin mukava. Koirat jaksoivat hyvin ja ryhmä ok. Yllätyksenä Nanuq juoksi koko perjantai päivän johdossa Zapatan kanssa. Tänään ei tullut koiravaljakoita vastaan, joten uskalsin rauhassa laittaa Nanuqin johtoon. Herralla on paha tapa käydä moikkaamassa vastaantulevia koiria ja muut musherit eivät ole oikein innoissaan asiasta. Kunhan saan Nanuqin ohitukset kulkemaan hyvin "wiilerinä", niin voin jonku tutun valjakon kanssa harjoitella ohituksia. Tällä viikolla meni ohitukset Nanuqin puolesta hyvin siis pyöräkoirana.
Milla
Ole oma itsesi. Harjoita omia kykyjäsi, omaa tyyliäsi.
Arvosta muita ihmisiä siitä mitä he ovat, vaikka heidän
ulkonäkönsä tai tyylinsä olisivatkin erilaisia kuin omasi.
Jänikset eivät lennä. Kotkat eivät ui. Ankat näyttävät
hullunkurisilta yrittäessään kiivetä. Oravilla ei ole
höyheniä. Lopeta vertailu. Metsässä on paljon tilaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti