TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Kädet lämpimänä

Tänä talvena on ollu lämpöpusseille käyttöä. Kuvassa on merkkejä, mitä mie käytän. Paras taitaa olla tuo sininen pussi ja tuo alin yksittäispakkaus on hyvä. Mullehan ei kolmenkymmenen asteen pakkasella yks per hanska riitä vaan pari pittää olla aina yhessä hanskassa. Tullee aika kalhiiksi mulle tämä talvi. Nuo maksaa vajaan euron kipale, jos tillaa ulkomailta. Tai siis mulle on kaverit tuonu Saksasta ja Sveitsistä. Yleisin virhe nuitten pussukoitten käytössä on se, että niitä alethaan lämmittämhään pakkasessa, ku sormet on jo umpijäässä. Ei net niin toimi. Pussit pittää heiluttaa jo lämpimässä. Kun käet pyssyy lämpimänä niin pussitki pyssyy. Jos käet on kohmeessa, ei niitten teho riitä lämmitämään. Jos mulla ei ois nuita lämpöpusseja käytössä, tuskin voisin huskysafareita ennää tehä. Sen verran ääreisverenkierto on tässä työssä kärsiny.
-Milla-
"Tuokoon jokainen päivä mukanaan jotakin ihmeellistä ja uutta. Suotakoon sinulle aikaa löytää kaikista asioista iloa, sillä sinä olet ansainnut parasta mitä elämä voi tuoda tullessaan."

2 kommenttia:

  1. Onko nuo pussit niitä kertakäyttöisiä versioita? Pysyvätkö miten kauan lämpiminä? (tokihan noissa näyttää lupauksia olevan paketeissakin, mutta miten on asian laita käytännössä?) Oletko testannut esim. Savotan keitettäviä versioita, osaatko vertailla niitä näihin nyt käyttämiisi?

    Nimim. sormet aina jäässä...

    VastaaPoista
  2. Juu kertakäyttöisiä ovat. Kaikista kätevimmät hanskoissa minusta on nuo lämpöpussit. Mie piän ne suoraan iholla jotta pysyvät lämpimänä. Keitettävät ovat kömpelöt jos aikoo tehä töitä. ja se keittäminen on töisevää. ne eivät ole yhtä kuumat kuin kertakäyttöiset ja eivätkä pidä lämpöä yhtä kauan. kerran tehin testin ja yritin naksauttaa sitten kun on tarve. Pettymys oli suuri, kun huomasin nesteen olevan jäässä. keitettäviä en kyllä suosittele. Kertakäyttöiset pysyvät ihan varmasti sen 4-5 h lämpimänä jos kädet pysyvät suht lämpimänä. ja ongelmitta 7h jos ei ole kovin kova pakkanen. Jos pussit pääsevät jäähtymään niin ne aktivoituvat lämpimässä uudestaan (siis 7h sisällä). Paras ratkasu olis ne akkuhanskat, mutta safarioloissa niitä ei voi ladata ja hinta on huimat 300e. joskus nuo lämpöpussukat voivat tuntua jopa kuumilta, mutta silloin on liian lämmin ilma.

    VastaaPoista