TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
torstai 20. tammikuuta 2011

Hiljaiseloa Tuiskutievassa

Koirilla on ollut rauhallinen viikko niin tarhalla kuin kotonakin. Nanuq juoksi keskiviikkona keulassa päiväsafarin, mutta Peetalla on ollut melkein koko viikko vapaata. Vain maanantaina oli semmonen helppo 18km lenkki. Oikeastaan tauko on tehny Peetalle ihan hyvää. Se on saanut lihaa luitten ympärille. Eikä se ole enää niin sirpakka pikkukoira. Ehkä se on myöskin kasvanu. No tietenki on kasvanu. Mie en vain sitä hoksaa, kun joka päivä sitä näen. Viikko vielä tarhalla "pihahommissa" ja sitte met starttaama viikkoretkelle. Maaliskuun eka viikolla myös Tuisku saa lähteä matkaan. Tuisku onki oikea rekikoira. Se osaa istua hienosti reessä, kun vetokoirat tekee töitä.

Muuten jos kommenttien kanssa on ongelmia niin yrittäkää monta kertaa. Kyllä se lopulta menee läpi. En oikein tiijä missä vika.
-Milla-

" On niitä, jotka jäävät ja toisia, jotka lähtevät.
Kukin saa valita itse, mutta on valittava ajoissa,
eikä koskaan saa antaa periksi."
-Tove Jansson

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti