TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Päiväretkellä

Nanuqista kehittyy pikku hiljaa johtajakoira. Tänään se juoksi koko päivän keulassa. Nanuq ei ennen ole suostunu juoksemaan kuin Zapatan kanssa ja tänään herra joutu juoksemaan loppumatkan myös Qiran kanssa. Hienosti meni. Kukaan ei tullut vastaan, joten sen puoleen ei ollut ongelmia. Luulen, että se ohitusongelma katoaa iän ja kokemuksen kautta. Petra neiti juoksi johtajien takana. Vielä ei haluta kokeilla sitä keulaan, mutta tulee sekin päivä yhtä koska. Nopeita koiria ovat molemmat. Jaksavat kirittää jip jip- komennolla, vaikka olis raskas päivä takana.
Samaani ja Saltti ovat asustaneet yöt ulkona, nyt kun ilmatkin ovat lauhtuneet. Tosin lauantaiksi lupas Pekka Pouta taas -20 astetta. Sampan yskä ei ole muuttunut miksikään. Ei sitä sydäntä näköjään lääkkeillä saa paranemaan. Kaitpa Samaanin sitten vain kestettävä. Kipeä se ei ole, kun ruoka maistuu jopa kaksi kertaa päivässä.
-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti