TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Talvipäivän seisaus

Tänään on vuoden pimein päivä ja joulukiireet pahimmillaan vai pitäiskö sanoa parhaimmillaan. Flunssa on kaatamassa minut petiin juuri joulun kynnyksellä. Yritän sinnitellä huomisen vielä töissä, mutta kun sääennuste on -30 astetta, niin se ei ainakaan flunssalle hyvää tee. Hyvä työntekijä sairastaa näköjään lomallaan. Olen muuten eka kertaa 13-vuoteen 3 päivää jouluna vapaalla ja vielä uusi vuosikin on vp. Raketteja en ole nähny ku äitiyslomalla olessani, koska olen aina ollut safarilla.

Tänään tupsahti Lapinkoira-lehti postilaatikkoon ja muutama päivä sitten Siperianhusky ja Seisinki. Olipas muuten nätti parkkilapinkoira Lapinkoira-lehen kannessa. Nopeasti vilkaisin kaikki lehet ja kunhan tässä joulurauha saavuttaa mielen, niin keskityn sisältöönkin.

Kuvassa oleva jäälyhty on minun joululahjaidea tänä vuonna. En anna kukkia vaan tulppaanijäälyhdyn. Ketkä tommosen saa onkin sitten joulupukin asia.

Rauhallista joulun aikaa kaikille lukijoille toivottaa Tuiskutievan väki!

2 kommenttia:

  1. Mukava ja lämmin idea tuo lyhty :)

    -maiju

    VastaaPoista
  2. Eikös olekkin hienoja ja haudalle tein valkoisista tulppaaneista.

    VastaaPoista