TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Joulurumba on ohi

Nyt on jouluohjelmat tehty ja ensi viikolla starttaan viiden päivän safarille. Toivottavasti ilmat lämpenevät, ettei opas ole koko viikkoa hypotermiassa. Petra ja Nanuq ovat tehneet loistavasti töitä. Peeta meinaa olla hiukan ärhentelijä, mutta ei paha. Nanuq on ainakin näyttänyt sille kaapin paikan. Olen ajanut pari kertaa päivässä 6km tai 9km lenkkejä, joten koirat ovat varmaan ihan innoissaan, kun lähdetäänkin maanantaina pitkälle retkelle. Viiden päivän aikana taitaa tulla vajaat 200km. Pakkailin jo tänään rekeä valmiiksi, ettei maanantai-aamuna tule hirmunen kiire.

Lapin radiossa oli tänään uutisissa Harrinivan koiravaljakon katoamisesta ja kun se oli ihan radiossa, niin voin varmaan sen verran tässä mainita, että karkumatkalaiset ovat illalla löytyneet, ihanaa. Kiitos Lapinradion kuuntelijalle vihjeestä.
-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti