TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
torstai 16. joulukuuta 2010

Siivousvälineet

Olen tässä miettiny, että millä välineillä ihmiset korjaavat koiriensa jätökset, varsinkin jos koiria on useampia. Mie ostin Oinakalta tuon paskahakun jota golfmailaksikin haukutaan ja "lapion" teki Jani itte Björkkiksen reen pohjamuovista. Siksi siinä on Björkkiksen mainos. Ei siis ole heidän tuote. Oikealla teräslapiolla kun siivoaa, tahtoo selkä kipeytyä. Oinakalla tuo koko siivoussatsi maksaa n.80e eli hakku ja "rikkalapio". Pelkkä hakku oli muutaman kympin. Oinakan tilaussysteemi on hankala, ku sieltä voi tilata vain puhelimella. No onneksi siellä on aina jollakin käyntiä ja tavarat saapi sitä kautta. -Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti