TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
torstai 9. joulukuuta 2010

Pellossa

Kävin tänään Pellossa Samaanin kanssa. Pekka otti sydänfilmin ja röntgenkuvan. Samaanilla on ainakin sydämessä häikkää ja sai kokeeksi sydänlääkkeet. Jos oikein ymmärsin, niin Samaanilla on hiippaläpän vajaatoiminta. Vettä oli edelleen runsaasti keuhkoissa. Kuukauden kokeillaan tällä lääkityksellä ja tietysti nesteepoistolääkitys jatkuu. Samaani oli niin laihassa kunnossa, että röntgenkuva piti ottaa pariin otteeseen, ku 22kg mukaan otettu kuva ei onnistunut. Samaanin normaali paino on 25-27kg. Saltti sai myös kusiongelmaansa lääkityksen ja jos ne ei auta, niin kokeilaan toista lääkettä ja viimisenä vaihtoehtona on sitten kastraatio. Näin muuten tuolla etelässä auringon. Täällähän semmosta ihmettä ei nyt näe. Huomenna ois Safarille lähtö, mutta en ole varma, ovatko asiakkaat päässet tulemaan. Yhen yön reissu olis näin alkutalvesta. Saa nuo innokkaammat lähteä viikkoretkille alkukaudesta. Loppuis jo tuo lakko. Meiltä loppuu työt, ku asiakkaat ei pääse tänne.
-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti