TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
maanantai 13. joulukuuta 2010

Levotonta yöelämää

Nyt kun Samaani ja Saltti ovat lääkityksellä, niin yöelämä meillä on vilkastunut huomattavasti. Poikia pittää käyttää keskellä yötä pissalla ja ku tuonne pakkaseen lähet, niin siellä piristyy kummasti. Ei se uni tule enää niin helposti. Varsinki jos pari kertaa pittää mennä ulos. Lapsetki vielä herättelevät. Tuiskukin teki pissat viime yönä matolle. Sitä se ei ole kyllä tehny, ku pentuna viimeksi. Onkhaan sillekki tullu jo vanhuus. Mutta liikettä meillä on öisin. Janiki toipuu vielä myyräkuumeesta ja vessassa ramppaamien ei ole vielä täysin ohi. Perheen naiset tuntuvat olevan rauhallisimpia öisin. Torstaina menen taas Nivunkiin, jospa siellä sais saunatuvassa nukkua rauhassa.
-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti