TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
perjantai 25. marraskuuta 2011

Tuulahduksia koiratarhalta


Maa on nyt valkoisena, mutta rekiajelulle ei oikein vielä haluta lähteä. Innokkaimmat kävivät kyllä jo tänään rekiajelulla, mutta mie ajoin vielä mönkkäritreeniä. Nyt tulee kokoajan lisää lunta joten viikonloppuna vois jo ajatella asiaa.

Päivän päätteeksi on ruoka-aika. Petra on vasemmalta toinen.
Eilen oli taivas tulessa etelän suunnassa.

 Ensi viikolla pyörähtää turistisesonki oikein kunnolla käyntiin. Tällä viikolla vielä hiukan harjoiteltiin ja totuteltiin pakkasiin. Kyllä sitä taas muistuu kaikki asiat mieleen ja safarityöt hoituu vanhasta muistista. Sitä en vielä tiijä ossaanko aijaa reellä, seki taito on saattanu unohtua kesän aikana. No pittää alottaa pikkuvaljakolla ja vähitellen siirtyä isompaan.

-Milla-

2 kommenttia:

 1. Huh, kun en ole aikoihin ehtinyt tiedän(kään) kuulumisia lukemaan ja kommentoimaan..! Täällä etelässä eletään vielä ihan syksyä, muutama pakkaspäivä on ollut, mutta siihen se taitaakin jäädä. Tänään +6°c ja vesisadetta. Taitaa tulla musta joulu tätä menoa :/

  Toivottavasti teille tulee lunta niin, että turistit pääsevät kunnolla jalaksille!

  Ai niin, ja upea kuva tuo viimeinen!

  VastaaPoista
 2. Talvi oli ja meni. Toivottavasti tulee uudelleen. Eilinen vesisade jäädytti kaiken siis ihan kaiken. Lunta siis on mutta se on tuolla jääkuoren alla.

  Täällä on etelän taivas näin ennen kaamosta aina iltapäivisin erittäin kaunis ja värikäs.

  VastaaPoista