TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
torstai 17. marraskuuta 2011

Liisan liukkaat

Liisan liukkaat tulivat muutaman päivän etuajassa. Eilen satoi vettä ja vesi jäätyi maahan. Koiratarha oli kuin luistinrata. Eipä siinä muu auttanut kuin alkaa porukalla hiekotushommiin. Treenit sai unohtaa siltä päivältä. Tänään pakkasukko laski lämpötilan -7 asteeseen, joten uralla ei ollut ihan niin liukasta kuin edellisenä päivänä. Luonnossa on nyt tosi kaunista vaikkei lunta olekkaan. Aurinko jaksaa nousta vielä muutaman viikon horisontin yläpuolelle. Ensi viikolla ilmeisesti koirat saavat totutella tykkilumeen. Jonkinlainen rata on saatava valmiiksi ja toivomme, että pakkasukko pysyy suopeana. Tänään oli tarkoitus ottaa kamera matkaan ja kuvata hiukan maisemia, mutta tuossa keittiönpöydällä se on vieläkin.

Alla oleva kuva on otettu viime vuonna tähän aikaan ja maisemat ovat "hiukan" erilaiset". Viime vuonna päästiin rekiretkille jo marraskuun alussa, kun nyt ihmetellään missä lumi viipyy ja treenataan mönkkäreillä. Vuodet eivät ole kaksosia.


-Milla-

Luultavasti myrskyt onkin vain siksi, että niiden jälkeen saataisiin auringonnousu.
Tove Jansson

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti