TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
torstai 10. marraskuuta 2011

Petra treenaa

Pakkasukko lahjoitti meille pikkupakkasia. Ilma on pysynyt nollan kylmemmällä puolella ja urat ovat jäätyneet aika hyvin. Ensi viikolla pääsemme jo pitemmälle lenkille. Petra on toiminut tosi hyvin johtajakoirana. Käskyt on jo melkoisen hyvin hanskassa ja jos ei ole niin kokeilemalle ne ovat löytyneet. Siis Petra kuuntelee!
Lähtötilanteessa valjakko pysyy hienosti paikallaan ja se ylimääräinen hyörintä on hävinnyt iän myötä. Tuntuu siltä, että Peeta saa juosta ens talvena minun valjakon johossa, niin hienosti neiti on mennyt.

Petra poseeraa Qiran kanssa valjakon johtajakoirana alla olevissa kuvissa.

                                                   Petra ja Qira lähtötohinoissaan.  


Pieni valokuvauspaussi treenilenkillä                                          Ja takaisin tarhalla!Pieni videonpätkä treenilenkiltä.


-Milla-

Elämä on kuin monikerroksinen kakku.
Se rakennetaan kerros kerrokselta ja se,
kuorrutatko sen vai et, riippuu täysin itsestäsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti