TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Taidetta

Pari vuotta sitten tilasin paikalliselta taiteilijalta huskyaiheset taulut. Vein kasan kuvia malliksi ja toivoin, että ainakin yhdessä kuvassa olisi Samaani. Viikonloppuna sitten sainkin yllätyksekseni taulut. Nuita valjakkokuvia hän oli maalannut pari muutakin, hiukan eri väreissä vain. Nimittäin jos joku haluaa ostaa semmosen itselleen. Voi ottaa minuun yhteyttä. Minun ottamissa kuvissa tauluissa on vielä kelmut päällä joten hiukan pinta kiiltelee.


Eilen oli -22 astetta pakkasta ja tänään sataa vettä. Menee aika laidasta laitaan nämä ilmat. Eilen sain testattua uusia hanskoja ja olivat kuulkaa lämpimät. No oli mulla lisäksi heatbackit molemmissa käsissä. Eikä palellu käsiä.

-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti