TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Pakkasukko ärisee

Nyt se pakkasukko suuttui. Ulkona on parikymmentä astetta pakkasta. Aamulla piti hakea karvalakki ja heatbacit esille. Arvatkaa oliko kylmä istua tuntinen mönkijän päällä. Sormet oli lämpöpusseista huolimatta jäässä. En ole vielä ihan aklimatisoitunu näin koviin pakkasiin. Koiria ei pikkupakkanen haitannut. Ilolla lähtivät retkelle. Peeta tietenkin johtajana Jassan kanssa ja Nanuq juoksi pyörässä Ursuksen kanssa. Huomenna pittää muistaa ottaa jo kaikki normaalit talvikamppeet töihin, sillä tästä se taas alkaa siis se talvisesonki. Jotenki se pääsee aina yllättämään tämä sesongin alku. Työpäivät pitenee ja päivänvalo vähenee. Niinhän se menee. Lunta on komeat kaksi senttiä eli maa on aika valkonen.
Rekikelejä ootellessa.
Uudet lukijat, tervetuloa mukaan Tuiskutievan seikkailuihin!
Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti