TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Missä olet pakkasukko?

Pakkasukko on nyt kyllä unohtanu meät. Täällä vain sataa vettä. Aivan kuin sitä ei olis jo riittävästi satanut. Joku on tanssinut kunnon sadetanssin, kun monta kuukautta on satanu taukoamatta. Aurinko on jo outo ilmestys Muonion taivaalla. Tänään ei voinu kuin ottaa koirien treenaamisen huumorilla. Uralla oli välillä niin syviä mutalammikoita, että ihan hirvitti mennä yli, mutta niin sitä mentiin ja rapa roiskui. Nelivetopäälle ja menoksi. Todettakoon, että vain pahimmissa paikoissa on laitettava moottori päälle, muuten ajetaan ilman apuja. Jotku koirat ihan selvästi jo näyttävät, että tämä raparalli sais jo loppua. No sitä me kaksijalkaisetkin toivomme. Tänä syksynä koirat saa kuiten kunnon voimatreeniä.

Eilen kävimme Niinan ohjauksessa kokeilemassa taas tauon jälkeen hakua siis Saltin kanssa. Herra ilmasi piilossa olijan jo haukulla. Saltti parkaa on aina kielletty haukkumasta ja nyt kun sais haukkua, se on hiukan epävarma haukaun aloittamisessa. Mutta kyllä se haukkuu...

-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti