TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
sunnuntai 15. elokuuta 2010

Unohtunut Nanuq

En ole muistanut ollenkaan mainita Nanuq herraa blogissani. Nanuqia näen tietenki joka päivä töissä tarhalla ja herra on aina iloinen nähdessään minut. Muille työntekijöille se on hyvinki varautunut. Varsinki miestyötekijät ovat arveluttavia sen mielestä. Näyttelyihin en herraa ilmoittanut tänä kesänä, koska ei ollut treeni mahollisuutta. En saanut tarhaa kotona valmiiksi ja koiratarhalta en halua kuljettaa koiraa pois ja takaisin tautivaaran takia. Siis en halua tarhakoiriin tarttuvan mitään tautia. Nanuqista on tullut ihan komea koira. Sopivan kokoinen siis standardi siperialainen. Samaaniin verrattuna tietenki pieni. Laitan Nanuqista kuvia kunhan treenit alkaa elokuun lopussa.

Cantaviasta tulevalle pennullekin varmistui tuleva koti. Toivottavasti sieltä tulee ainakin pari narttua, jotta saisin yhen. Eli ehkä kolmen vuoden päästä Tuiskutievan kennel saa lapinkoiran pentuja nimiinsä. Toivossa on hyvä elää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti