TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
maanantai 16. elokuuta 2010

KoirakoulussaKävimä Saltin kanssa taas Muoniossa harjoittelemassa tottelevaisuutta. Kyllä huomaa että emäntä on tottelematon, ei koira. Koko ajan annan vääriä vihjeitä Saltille ja koira on ihmeissään. No opetteluahan tämä on vielä molemmille. Opettelemme tällä hetkellä Saltin kanssa sivulle menoa, paikalla pysymistä ja oottamista, kaikenlaista kontaktin ottamista, seuraamista ja muuta mukavaa. Ohessa muutama kuva ainakin Ellun Pihkasta ja Saltista.
Pohdiskelen kuivamuonan vaihtamista, koska Saltin turkki on kurjassa kunnossa Jahti Vahtia syötettäessä. Sitä vain on niin helposti saatavilla Matin Värissä ja Raudassa. Olen pohtinut myös josko tilais kotia lavallisen kuivamuonaa ja myis osan pois. Mutta mikä se ois se halpa ja hyvä. Neljä koiraa kun pitää ruokkia, niin hintaa täytyy ajatella. Hankala kun on siperialaisia, jotka tarvitsevat energiaruokaa ja kaksi nuita pihavahteja jotka elävät varsin pienellä energia määrällä. Onneksi S-Marketista saa oskarin lihaa nykyisin ihan milloin vain. Joku aika sitten piti oikein hamstrata, kun aina oli liha loppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti