TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.








torstai 12. elokuuta 2010

Torstaitori

Otin Saltin mukaan Muonioon torstaitorille ihmisiä kattomaan. Saltti on ollut niin vähän ihmisten ilmoilla ja uusien hajujen äärellä, että aattelin ottaa pojan totuttelemaan niihin. Näyttelyissähän meän ongelmana on ollut juuri nuo uudet hajut, joita on niin paljon, että esiintyminen ei kiinnosta ollenkaan. Monet kyllä ihailivat tätä meän hylkäyksen saanutta lapinkoiraa ja tietenkin ihmettelivät Saltin outoa väriä. Muoniossahan Saltti kun ainut on laatuaan. Hups onhan se Usva tullut maisemiin, siis toinen parkki lapinkoira, mutta Usva on vielä niin pieni. Karhuksi monet epäilivät ja niin se Maija Mäkinenki varmaan siellä Kemin näyttelyssä teki, kun ei Salttia lapinkoiraksi olisi tuntenut. Saltti on rauhoittunut, eikä ole enää niin rakastunut Samaaniin kuin viime viikolla. Petra juoksuhan alkaa siis olla ohi. Vielä en uskalla kaikki samaan häkkiin laittaa, ettei tule haukkuvia huskyja.
-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti