TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
sunnuntai 8. elokuuta 2010

Luento Muoniossa

Petran juoksu alkaa olla lopuillaan ja elämä pikku hiljaa alkaa helpottumaan. Samaani on joutunut olemaan Petran kaverina häkissä. Saltti ei ole ollut ollenkaan kiinnostunut Petrasta vaan enemmänki Samaanista. Aika kummallista... Saltin kanssa olen käynyt Niinan opissa Muoniossa. Mukavaa opetella ihan vaan tokon alkeita. Olen muuten varannut narttupennun Cantavian kennelistä Cantavian Mielitietty ja Staalon Usvapeikko yhdistelmästä. Jos pennulle ei löydy sijoitusperhettä, se tulee meille. Toivottavasti perhe löytyy... Haluaisitko antaa pennulle sijoituskodin? Narttua ei ole vielä edes astutettu, ehkä parin kuukauden päästä on juoksu ja pennut syntyvät aikaisintaa joulukuussa.

Muoniossa järjestetään yläkoulun auditoriossa luento eläinten kayttäytymisestä Su 12.9.2010 klo 12.00. Luennoitsijoina ovat professorit Benjamin ja Lynette Hart Yhdysvalloista. Benjamin Hart'n erikoisalaa on ollut eläinten käyttäytymisterapia ja Lynette Hart on tutkinut eläinten tietoisuutta ja mm. eläinten ja ihmisten välisiä suhteita. Luento tulkataan suomeksi ja kesto n. 2,5-3h. Maksu 20e ja 18e Ounasjokilaakson kennelkerhon jäseniltä. Kannattaa tulla kuuntelemaan.

2 kommenttia:

  1. Koti ilmottautuu, tosin tästähän olikin jo aiemmin juttua meilllä... Jukalta siis vihreää valoa "tietyn mielipeikon" tulla perheeseen.
    Saara

    VastaaPoista
  2. Meille on myös tulossa samasta yhdistelmästä :) Uros tosin.

    http://jekkula.blogspot.com

    VastaaPoista