TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
tiistai 24. elokuuta 2010

koiraleluja


Ajattelin ostaa koirille muutaman lelun. Menin Keltaiseen Murmeliin ja ostin kolme palloa ja semmosen naruhässäkkäjutun jossa on pallo mukana. Samaani oli heti innoissaan palloista, mutta vanha kun on, ei muutaman heittokerran jälkeen jaksanut enää hakea palloa vaan keskittyi pallon puremiseen. Yllätykseksi Saltti innostui myös leikimään pallolla ja Petraa nyt ei kahta kertaa tarvinnut yllyttää. Eli perinteiset pallot saivat suuren suosion, mutta tämä hieno koirille kehitetty narujuttu ei kiinostanut ketään. Ei edes Petra suostunut kertaakaan siihen koskemaan. Tässä aikasemmin kesällä ostin koirille kelluvan lelun, ettei aina tarvi siideripulloa noutaa. Meän koirat ovat kuitenkin päättäneet olla siideripullonnoutajia, eivätkä edes ole koskeneet siihen uuteen kelluvaan noutokapulaan. Ehkä minun olis jo aika uskoa, ettei rahoja kannata tuhlata koiraleluihin. Hyviä isoja puruluita sieltä Sannan kaupasta löytyy. Kannattaa muidenki koiraihmisten sieltä herkut ja lelut ostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti