TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
tiistai 7. tammikuuta 2014

Ammattina safarikoira

Huh, joulusesonki melkein selätetty. Olipas hulinaa ja melskettä. Saana ja Skaidi valmistuivat safarikoiriksi ja molemmat saivat diplomin suoritettuaan 10km safarin johtajakoirana äitinsä Petran vierellä. Molemmat pennut työskentelevät mahtavalla työmoraalilla ja olen niin ylpeä molemmista. Pientä riehumista liinoissa on molemmilla, muttei tilanne ole paha ollenkaan. Välillä turistien odottelu sujuu ihan ammattimaisesti, mutta joskus taas äänijänteitä on testattava niin, että Tuiskutievan musherilla meinaa mennä hermot. Täällä on niin vähän päivänvaloa, että osa safareista tehdään otsalamppujen valossa, mikä on toisaalta ihan hieno kokemus. Pennut oppivat juoksemaan niin pimeässä kuin päivänvalossakin.

Pellossa olisi 15.2.2014 koiranäyttely ja olen harkinnut ilmoittavani molemmat pennut ja Nanuqin. Ehkä vielä innostun ja ilmoitan Peetankin. No katsotaan mitä rahatilanne sanoo.
Nanuq safaritunnelmissa

Tuiskutievan siperianhuskyt iltasafarilla. Keulassa Petra oik, Skaidi vas sekä pyörässä Nanuq vas ja Saana oik.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti