TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.








tiistai 14. tammikuuta 2014

Muistiton Musheri

Olen tarkastellut tämän vuoden näyttelykalenteria ja ihan hyvältä näyttää. Pellosta aloitamme 15.2. ja sitten olisi Kemijärvi tai Kajaani maaliskuussa. Posio ja Kittilä olisivat toukokuussa ja kesällä sitten pakolliset KV näyttelyt Rovaniemellä, Oulussa ja Kemissä. Oulua kauemmaksi emme lähde joten keskitymme siis pohjoisen näyttelyihin. Tosin Pellon näyttelyyn valmistautuminen tuntuu hiukan hankalalta, kun en muista ikinä ottaa koiria tarhalta kotiin. Olen jo pari viikkoa yrittänyt muistaa ottaa Nanuqin  pesua varten kotiin, mutta turhaan. Olen unohtanut joka kerta. Saana tarvitsee PALJON harjoittelua, mutta miten mie harjoittelen, kun neiti asustelee 70km päästä kotoa ja tämä muistiton ei muista ottaa neitiä kotiin. En viitsi ihan iltamukin lähteä heitä hakemaan.

Kilpailukalenteri sen sijaan on tyhjä. Pieni haave olisi tarhan alaskalaisilla ajaa North Lapland Quest mutta ei ole vielä ihan varmaa toteutuuko kilpailu. Osallistuisin 200km kisaan kasin valjakolla jos kaikki sujuisi suituisissa merkeissä. Aikamoinen haave mulla, jolla ei ole edes riittävästi koiria, eikä omaa rekeä saati muutakaan tarvittavaa tilpehööriä. Harmi kun samana viikonloppuna olisi Kolarissa käyttökoe, mutta jos kisa järjestetään niin sinne suunnataan katseet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti