TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
lauantai 18. tammikuuta 2014

Pakkanen siitä suomalaiset tykkää!

Joulukuussa saimme nauttia suvikeleistä ja vesisateesta, mutta nyt saamme nauttia narskuvasta lumesta kenkien alla ja nenänpäätä kirpaisevasta pakkasesta. Pakkanen on pysynyt viikon verran siinä miinus kolmenkympin tienoilla. Kaamos on selätetty ja aurinko on pilkistänyt vaaran takaa jo useamman päivän ajan. Kummasti tuo auringon näkeminen piristää koko ihmisolemusta. Odotan jo innolla ihania hohtavia keväthankia ja auringon paistetta. Se on tämän safarielämän suola, kevätaurinko!

Koirilla on ollut kylmät oltavat, mutta onneksi ne ovat arktisia koiria. Safareita on tehty kylmistä ilmoista huolimatta. Turistit ovat saaneet sitä, mitä ovat tulleet hakemaankin, arktisia kokemuksia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti