TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
perjantai 10. tammikuuta 2014

Joulusesonki on ohi!

Nyt se on virallisesti joulusesonki ohi. Jouluapulaiset lähtevät tänään muihin seikkailuihin ja me muut jatkamme arjen aherrusta tarhalla. Joulu oli monille pettymys säiden puolesta, koska ajoittain satoi vettä ja oli muutenkin pilvistä. Jouluinen pakkastunnelma jäi kokematta tänä jouluna ja revontulet. Ei niitä pilviverhon takaa näkynyt. Mutta  meillä oli LUNTA.

Sain tänä jouluna tutustua töiden merkeissä norjalaiseen koiramusheriin Dag Brochiin. Hän tuli Huskypointille koirineen kiireapulaiseksi. No ei häntä apulaiseksi voi kutsua vaan ihan ammattilaiseksi. Hänellä on oma koirakennel Tanassa Pohjois-Norjassa, Tanahusky. Hän on oikein eloisa ja positiivinen ihminen ja häneen oli ilo tutustua. Voin suositellä hänen paikkaansa, jos joku haluaa tehdä safarin hänen opastuksessaan. Voin taata, ettei tule olemaan tylsää. Dagin päätavoite on tänä vuonna osallistua Finnmarkslöppetin tonniselle. Ja sama tavoite on työkollegallani Juha Hokalla. Toivon molemmille onnea tulevaan kovaan koitokseen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti