TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
lauantai 21. joulukuuta 2013

Haave joululomasta!

Meillä on täällä pohjoisessa pakkasia pidellyt. Mutta taas välillä on niin lauhaa, että koirilla on ihan kuuma. Lunta on riittävästi ja tänään kaamos taittuu valoon. Joulu lähestyy vauhdilla ja tahti kiihtyy. Joskus toivon, että meille safarioppaille neuvoteltaisiin semmoinen pakollinen vapaapäivä ainakin jouluaatoksi. Mie olen 17 vuotta ajanut ammatikseni koirasafareita ja sinä aikana ei ole joululomaa vietetty. Joskus olen saanut aaton vapaaksi, ainakin illan. Suurimman osan jouluista safarivuosinani olen viettänyt viikkosafarilla turistien kera. Tämähän on ammatinvalintakysymys, en mie valita, mutta nyt alan pikku hiljaa kaipaamaan joululomaa. Ja se minun suuri unelmani on viettää joskus oikea rauhallinen joululoma. Työpaikan vaihdoksen myötä uhka joutua safarille joulun ajaksi on nyt selätetty. Tässä työssä pääsen joka ilta kotiin ja saan jättää koirat tarhalle odottamaan seuraavaa aamua. Pieni askel kohti toivottua tavoitetta... viettää joululoma

Ohessa kuvia pakkaspäivän safarin odottelusta. Ryhmä tunnin myöhässä kuten niin tavallista. Moni ei varmaan tiedäkkään, että meidän työ on joskus niin hektistä ettei syömään ehdi ja sitten kun ryhmä päättää olla myöhässä, niin meille maksetaan palkkaa pelkästä istuskelusta. No eihän se niin ole koska koiria on vahdittava, mutta kuitenkin odottelua ja tylsää sellaista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti