TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
lauantai 29. kesäkuuta 2013

Viime hetken treenit

Tuiskutievalaiset valmistautuvat ensi viikonloppuna olevaan Kittilän mätsäriin. Saltti on nyt pesty ja harjattu. Jotta turkki olisi oikein kaunis, meinasin sen vielä pestä ja föönäta juuri ennen näyttelyä. Se saattaa kyllä kaatua minun laiskuuteen. Petralle on muistutettu mieliin vierellä juoksua ja seisomista. Aika hyvin neiti jo meni.

 Sitten sain älynväläyksen ja ajattelin ottaa pennutkin mukaan näyttelyyn. Siellä kun on sarja pennuillekkin. Pennut eivät ole harjoitelleen seisomista ollenkaan ja se takapuoli menee aina niin hienosti maahan, mutta kun nyt se ei saisi mennä. Juoksua emme harjoitelleet vielä ollenkaan. Luulen, että Saana ei ehdi oppia juuri mitään, mutta Skaidin suhteen olen toiveikas. Skaidi palvoo minua ja tekee kaikkensa miellyttääksensä minua. Saana ei kauan jaksa ihmiseen keskittyä. Onhan tässä vielä kokonainen viikko aikaa harjoitella, ja sehän riittää... Aika näyttää, ketkä kaikki pääsevät mukaan. Nanuqilla on hotspot hännässä ja herra joutuu jäämään kotiin. Toivottavasti Tornion kv:en päästään. Nyt kyllä näyttää siltä, että ne jää väliin.

Inga osallistuu Juniorhandleriin Saltin kanssa. Mie käyn Peetan kanssa juoksemassa ja ehkä sitten Skaidin kanssa. Jos Saana oppii jotain, voi senkin ottaa maailmaa katsomaan. Täällä Tuiskutievassa ku on niin rauhallista.

-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti