TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Harjuilla

Koko Tuiskutievan huskyperhe pääsi iltakävelylle harjuille. Pennut ilakoi irti ja vanhemmat oli mulla vetovyössä kiinni. Ensi vuonna tällaiset kävelyretket eivät sitten onnitukkaan. Täytynee hommata mönkijä. En ole ihan varma uskaltaisinkohan ajaa neljällä koiralla tuolla treenikärryllä. Ehkä en uskaltaisi. Se on niin kiikkerä peli, että hui.

Saana teki ensimmäisen "poropaimennuksensa". En olisi uskonu, että neljä kuukautinen pentu uskaltaa juosta niin kauas poron perässä, mutta sinne se meni. Saana tuli onneksi muutaman minuutin kuluttua takaisin. Kyllä oli neiti väsynyt pienestä sprintistä. Nyt ainakin tiedän, että Saana on erittäin riistaviettinen. Saana on muutenkin omapäinen ja sanoisin myös kovapäinen. Pitää ruokakupistaan kyllä huolen. Muilla ei ole asiaa hänen kupilleen. Skaidi on paljon pehmeämpi, isäänsä tullu. Skaidi juoksee aina Saanan perässä, mutta kuuntelee tosi hyvin myös minua. Saana ei minusta paljoa välitä. Saana on sellainen oman tiensä kulkija, itsenäinen neiti.

 
-Milla-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti