TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
tiistai 11. kesäkuuta 2013

Pennut iltalenkillä

Pennut saivat tuhlata pentuenergiaansa ihan kunnolla tänään, kun käytiin metsässä kävelyllä. Pentuja on melkeinpä pakko juoksuttaa joka päivä metsässä, jotta ylimääräinen energia saadaan tuhlattua. Pitempi tauko näkyy isoina kuoppina häkissä. Ihan selvästi ne kokeilevat, pääsiskö häkistä kaivamalla ulos. No ei pitäis päästä ainakaan meidän häkistä.
Minua jo hiukan jännittää, onkohan Biegga paksuna vai ei. Ensi tiistaina olisi 31 vrk täynnä ja eläinlääkäri olisi käymässä Muoniossa, joten jos sen ultran silloin varais. Jännää... eli Bieggahan on astutettu Pellolaisella uroksella Tiilitehtaan tulisiivellä Tsaulla. Jos joku haaveilee parkista lapinkoirasta niin todennäköisesti tästä yhdistelmästä sellaisia syntyy. Tsau on parkki ja Bieggan sisaruksista muutama oli parkki ja Bieggan isä on parkki.

Tsau

Biegga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti