TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.








maanantai 10. kesäkuuta 2013

Kemin ryhmänäyttely 9.6.2013

Kello neljä oli aamulla herätys ja nopeasti toimitettiin aamutoimet ja sitten nokka kohti Kemin ryhmänäyttelyä. Olimme onneksi ajoissa paikalla. Olin luvannu Ingalle, että hän saa esittää Nanuqin. Harjoituksissa huomasin ongelmia. Nanuq ei ottanut Ingaan ollenkaan kontaktia ja vilkuili koko ajan, missä mie olen. Kävimme aikamoista keskustelua siitä, kuka saa esittää koiran. Inga ei antunut periksi, vaan halusi mennä kehään. No ei siinä auttanut kuin äitin tyytyä tytön tahtoon. Esitys meni ensikertalaiselta hyvin, vaikka Nanuq ei ole helpoin koira esittää. Tuloksena AVO EH 1. Arvostelu: Korkea raajainen uros. Korvien pitäisi olla lähempänä toisiaan. Hyvä huuli pigmentti. Isohko uros. Hyvät takakulmaukset. Pitkä lanneosa ja karvapeite ei parhaassa kunnossa tänään.





-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti