TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.








tiistai 2. heinäkuuta 2013

Minäkö rekikoira?

Minäkö rekikoira? Olen valloittanut Tuiskutievan sisätilat ja viihdyn siellä mainiosti. Olen myös nukkunut salaa emännän sängyssäkin. Ei se siitä suuttunut, moitti vain sitä hiekkamäärää lakanoissa. Jos saisin valita, olisin aina sisällä. Tosin joskus siellä on liian kuuma. Viihdyn ihmisten parissa oikein hyvin. Olen yrittänyt olla rauhaton häkissä ja hyberaktiivisuuteni on huomattu. Talossa sisällä nautin, enkä koe minkäänlaista hermostumista. Onkohan minusta tulossa kotikoira niin kuin nuista karvaisista haukkujista Tuiskusta ja Saltista? Emännän haave on kyllä, että pysyisin rekikoirana, mutta voihan sitä näin kesällä irtaantua arjesta ja nauttia hiukan. Eikö vain?

Petra nauttii...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti