TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
tiistai 30. huhtikuuta 2013

Nanuq lomalla!

Otin Nanuqin jo torstaina kotia niin sanotulle kesälomalle. Loma loppui kuitenkin lyhyeen, koska lähdimme lauantaina hiihtämään tuonne Kilpisjärven tuntureille. Nanuq tosin otti reissun loman kannalta eikä vetäny metriäkään. Se juoksi hienosti ja välillä vähemmän hienosti minun vierellä. Tämän kyllä tiesinkin, ettei Nanuq ilman kaveria vedä, mutta voihan sitä aina kokeilla josko se vaikka tällä kertaa vetäisikin.  Ei vetänyt! Vaikka vetohaluja ei ollut, meillä oli tosi mukava reissu. Kelit suosivat melkein koko reissun. Vain kotiinpaluupäivänä saimme/jouduimme hiihtämään tuiskussa. Näkyväisyys säilyi onneksi koko matkan ja pääsimme turvallisesti perille. Inga 8v hiihti urheasti tuiskusta huolimatta.Mukavaa vappua kaikille !


Milla


"Pisimmälle pääsevä henkilö on tavallisesti se, joka on halukas tekemään ja uskaltamaan. Kaiken varan vene ei pääse koskaan kauaksi rannasta.! - Dale Carnegie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti