TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
tiistai 9. huhtikuuta 2013

Onko järkeä!

Mietin tässä kun pennut kävivät sisällä temmeltämässä, että olikohan ihan viisasta jättää kaksi pentua. En haluaisi niistä aivan tarhakoiria, vaan käytöstapoja pistäs alkaa opetella. Mutta kun niitä on KAKSI. Miten saa ajan riittämään molemmille tasapuolisesti. Olen myös sitä mieltä, että pentujen olis hyvä jossain vaiheessa vierottaa äidistä. On nimittäin tuolta tarhalta kokemuksia nuista äitin tytöistä, eikä niin hyviä.

Lähemä pilkkireissuun ja aattelin ottaa jomman kumman pennun matkaan. No kumman sitä nyt sitten ottais. Haen passit torstaina molemmille, niin tuo rajan ylitys ei ole ongelma.

-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti