TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.








perjantai 26. huhtikuuta 2013

Safarikausi pulkassa!





 


 


 
 
Tämän talven safarit on nyt ajettu ja reet laitettu talviteloille. Kiitos rakkaat nelijalkaiset työkaverini kuluneesta talvesta. Meillä on hieno talvi takana ja tästä on hyvä jatkaa kohti kesää. Rankaa oli varmaan meillä kaikilla, mutta kaikesta selvittiin. Kiitos, että jaksoitte vetää minut ja asiakkaat aina niin reippaasti kämpille. Teidän kanssa oli mukava työskennellä. Lokoisia kesäpäiviä teille ihanille karvaturreille toivotellen Milla
 
 
"Älä koskaan ajattele, ettet ole tarpeeksi hyvä. Kenenkään ei pitäisi ajatella niin. Ihmiset suhtautuvat sinuun hyvin pitkälti niin kuin sinä itse suhtaudut itseesi."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti