TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Pennut kasvaa

Tältä me näytämme nyt. Olemme n. 11 viikkoa vanhoja ja odotamme ensimmäistä rokotusta, joka tapahtunee ensi viikolla. Olemme asuneet jo viikon verran ilman äitiä tai no äiti asuu tuossa naapurihäkissä. Olemme jo hiukan itsenäistyneet, mutta äiti haluaisi vielä komentaa meitä. Osaamme syödä jo omista kupeistamme. Saana tosin yrittää varastaa myös Skaidin ruuan, koska on luonteeltaan hiukan kiivaampi. Skaidi on Saanan tossun alla, rauhallinen kaveri. Silloin kun Saana räyhää ja haukkuu, Skaidi ei korvaa lotkauta sisko kullan toiminnalle. Osaamme juosta häkkiimme ihan kiltisti. Saamme aina herkkutikun, kun menemme suoraan häkkiin ja sehän on kivaa. Joka päivä saamme olla myös sisällä monta tuntia. Siellä on kiva leikkiä ja temmeltää sekä repia kaikkea. Joskus meitä torutaan, kun koskemme johonkin väärään, mutta emmehän me voi aina tietää, mihin voi koskea ja mihin ei. Isämme Nanuq saapui muutama päivä sitten kotiin. Emme ole häntä ennen tavanneetkaan ja nytkin saamme vain haistelle verkon läpi. Olemme kuulleet, että isä voi olla aika ankara näin pienille pennuille ja siksi Milla ei ole antunut meidän vielä leikkiä yhdessä. Odotamme kyllä kovasti, koska se päivä koittaa ja voimme temmeltäaa yhdessä koko perhe. No muut sisaruksethan eivät voi tulla, mutta loppu perhe kuitenkin.
Milla

Viljele sellaista asennetta, että kaikki ihmiset ovat luottamuksen arvoisia.Tulet huomaamaan kuinka harvoin olet väärässä. - Juhani Töytäri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti