TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.








keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Kipuilu jatkuu

Tänä aamuna oli Saltin tilanne jo sellainen, että piti taas ajaa 70km eläinlääkäriin. Leikkaushaava alkoi vuotamaan ja turvotus ei laskenut olleenkaan. Saltti oli kauhean kipeä ja vaivalloinen. Se pystyi kävelmään pari metriä ja istahti ja taas pari metriä  ja taas istui. Leikkaushaava avattiin uudelleen ja sieltä poistettiin isohko hyytymä. Leikkauksen jälkeen haava näytti siistiltä ja turvotus oli laskenut. Lähdimme huojentuneena ajamaan kotia kohti.

Kotona n. puolitoista tuntia leikkauksen jälkeen huomasin Saltin haavan vuotavan taas. Haava-alue oli taas turvonnut ja koira erityisen kipeä. Taas konsultaatiota eläinlääkäriltä. Tässä nyt seuraillaan lähenkö ajamaan kohti Kolaria nyt illalla vai voinko nukkua yön yli.

Mielessä oli lähteä huomenna Pelloon mätsäriin Nanuqin kanssa, mutta taijan jättää väliin. No jos tuo Saltin tilanne rauhoittuu niin ehkä voisinki vielä harkita.

-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti