TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
lauantai 4. kesäkuuta 2011

Hankala tapaus

Saltin haava alkoi eilen taas vuotamaan. Nyt sieltä tuli veristä kudosnestettä ihan urakalla tai siis oletin, että se on kudosnestettä eikä esim. mätää. Eläinlääkärin mukaan se ei haittaa, mutta jos se olis ollut puhdasta verta, niin sitten olis pitänyt taas leikata. Haava on vielä tosi kipeä. Saltilla ei ole haluja mennä edes ulos pissalle, koska pitäis vähän kävellä. Harvinaisen hankala tapaus.Töissä juuri leikautettiin 15 haskia, eikä kellekkään tullut mitään oireita, mutta meän lapinkoira sairastaa oikein urakalla.

Pesin tänään Nanqin talven jäljiltä ja kylläpäs oli herra likainen. Nanuq jäi vielä paikoittain kellertäväksi. En tiedä onko karvanväri muuttunut  aikuisiällä vai onko se likaa. Täytynee tilata valkoiselle koiralle tarkoitettua shampoota, jospa sillä sais Nanuqin "hohtavan" valkoiseksi.

Viikon päästä Tuiskutievan lapinkoiramäärä kasvaa yhdellä, kun Dagolaksesta tulee pentunen. Pentu sijoitetaan naapurin Emilialle. Tämä pentu periyttää varmasti parkkia ja jos neiti on jalostuskelpoinen, niin saan siitä itselle tulevaisuudessa parkkipennun. Sitä parkkiahan mie olen toivonut ja etsiny, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. Koska parkit on niin kiven takana niin saahan sitä tällä tavallakin. Tulevan pennun sisaruksista muistaakseni viisi oli parkkeja sekä isä.
-Milla-

"Työ on viipale elämää, se ei ole koko pitsa"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti