TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
tiistai 21. kesäkuuta 2011

Eläinlääkärissä

Samppa kävi tänään eläinlääkärin tarkastuksessa ja ainakaan keuhkoista ei kuulunut mitään rahinaa. Sydänkin löi suht hyvin ikäänsä nähden. Verikokeita ei otettu, mutta sain ringeriä matkaan, koska herra oli aika kuivunut. Tänään nesteytän herran ja huomenna uudestaan. Onneksi eläinlääkäri jo tietää, mitä osaan, niin ei tarttenu nesteytystä tehä lääkäriasemalla ja maksaa siitä hunajaa vaan sain tehä sen itte. Patti  ei arista ollenkaan, joten kipuja sillä tuskin on ainakaan sen takia. Kyllä nyt taas mennään tovi eteenpäin. Tuo nesteytys pitäs piristää koiraa huomattavasti ja kipulääkettähän voi antaa tarvittaessa.
-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti