TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
perjantai 17. kesäkuuta 2011

hullunmyllyä

Nyt on koko porukka taas koolla eli Petrakin muutti kotia kesäksi. Koirien juoksuttaminen onkin sitten jo operaatio. Haluan koirien juoksevan tovin vapaana ja se onnistuu vain pareittain. Jos kaikki viisi saisivat olla yhtä aikaa irti, nämä haskit hoksaisivat varmasti karata. Joten Samaani ja Nanuq juoksevat yhdessä sekä Peeta ja Saltti. Tuiskuhan kulkee omia polkujaan eikä muista välitä. Nytkin se on Janin kanssa kalassa. Peetan kanssa muistuteltiin mieliin naksuttimen käyttöä ja ihan kuin viime kesän välissä ei olisikaan ollut kahdeksaa kuukautta taukoa.

Tässä mietin Peetan ja Nanuqin ilmoittamista Tornion kansainvälisiin 23.7, mutta tarttisin kaverin matkaa jos molemmat on mukana. Onko halukkaita handlereita tai esittäjiä????
 terv.Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti