TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Eläinlääkärissä

Pennut saivat tänään ensimmäiset rokotukset Kolarissa. Matka meni muuten hyvin, mutta niin hiljainen Skaidi ulvoi koko matkan. Koko menomatkan eli tunnin verran herra lauleli karmealla äänellään. Kotimatka sujui onneksi rauhallisemmin. Minulla oli tarkoitus ottaa Tuiskukin matkaan, mutta 30km kotoa huomasin, että olin unohtanut Tuiskun kotia. Bensaa oli niin vähän, että juuri ja juuri pääsisin Kolariin, joten en voinut enää kääntyä takaisin kotiin hakemaan Tuiskua. Onni onnettomuudessa oli se, että Niina oli tulossa minun jälkeen lapinkoiranpentujensa kanssa myös eläinlääkäriin. Niina haki Tuiskun mukaan ja niin saatiin herrakin hoidettua. Tuisku jouduttiin nukuttamaan, jotta saatiin tutkittua mitä kaikkea sieltä anaalirauhasista löytyisi. Tuisku on syönyt jo kuukauden verran antibiootteja, eikä vaiva ole hävinnyt. Nukutuksessa rauhaset saatiin tyhjennettyä ja sieltä tuli veren lisäksi semmosta kasvainkudosta. Nyt odotellaan mihin suuntaa vaiva kääntyy. Herra on aika kipeä ja tuo kauluri on sen mielestä kamala.Samalla reissulla sain mikrosirukurssin harjoitussirutukset tehtyä. Pippurimuorin kennelin suomenlapinkoiranpennut toimivat minun harjoituskappaleina. Niistä muuten kaksi ihanaa poikapentua on vielä vailla harrastavaa kotia sekä liiiiiiiiiiiian ihana parkkinarttu etsii sijoituskotia.

Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti