TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
maanantai 4. kesäkuuta 2012

Tieva kasvaa

Tievan väritys on muuttunut tyystin, mitä se oli pentuna. Selvät merkit alkavat hahmottua ennen niin harmaaseen koiraan. Viime yö meni jo ilman yöherätystä. Sisäsiisteyskin paranee koko ajan. Joskus vain aattelen, että mistä tuota pissaa riittää. Olenki ajatellu, että popsiikohan se Samaanin nesteenpoistolääkkeet vai mistähän se johtuu. Samaani nimittäin joskus sylkäsee tabletit maahan ja pitää olla tarkkana, että kaikki menevät takaisin suuhun. Niin pitänee itteä muistuttaa, että pennut pissii...

Tieva 2kk

Tieva 4kk


Mulla on vielä vähä epäröivä olo jääkö Tieva meille vai ei, sillä Tievalla todettiin alapurenta jo ensimmäisessä eläinlääkärin tarkastuksessa. Se ei näytä tasoittuvan ja ehkä Tieva palautuu takaisin kasvattajalle. Hankala tilanne ja mietin täällä pääni puhki mitä teen.

-Milla-

"Ihaile kirsikkapuun kukkia nyt, myrskytuuli saattaa tempaista ne yön aikana mukaansa"
-japanilainen sananlasku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti