TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
torstai 14. kesäkuuta 2012

Kesälomalla

Lasten kanssa käytiin pääkaupunki seudulla lomailemassa ja kesää ihastelemassa. Täällä oli sillä aikaa satantu hiukan lunta. Koirien kanssa on nyt aikaa puuhastella. Petran juoksut on ohi ja voin nyt treenata kärryllä. Saan molemmat treenattua kerralla. Eikä tartte vuorotellen käydä. Petra alkaa pikku hiljaa hiffailla käskyjen merkityksen. Kaikista tärkein käsky "reunaan" alkaa olla jo molemmilla hallussa. Tällä hetkellä ajan maantiellä, joten reunassa on pysyttävä.


"Valitsit syystä sen mitä ympärilläsi tapahtuu. Koeta kestää, elä elämääsi parhaasi mukaan, ja jonkin ajan kuluttua syy paljastuu." -Richard Bach

-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti