TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Rauhallista juhannusta

Jos näin juhannuksena itte ei vielä tarkene uida niin koirat ainakin. Hiukkasen tuntuu talo nyt rauhalliselta, kun Tieva on pois. Joku niin ko puuttuu koko ajan. Vähäsen kauhulla ootan mäkärä aikaa, kun sillon olema molemmat töissä ja Samaani joutuis olemaan koko työpäivän ulkona. Sitä se ei kestä, jos mäkäräisiä on paljon. Sisälle herraa ei voi jättää nesteenpoistolääkkeiden takia. Pissalle sen päästävä aika useasti. No katotaan miten käy. Jospa tänä vuonna mäkäräiset eivät löydä tänä vuonna Tuiskutievaan.

-Milla-

4 kommenttia:

 1. Meille on pirulaiset löytäneet, mutta onneks niitä ei oo joka päivä näkyny!! Vuorottelevat toisen kiusan, sääskien kans. Mosquito magnet saa murkinaa kitaansa tänäki vuonna..

  VastaaPoista
 2. sääsket tuli jo, mutta mäkäräisiä vielä odotellaan.

  VastaaPoista
 3. Olisko Samppa turhan vanha bayvanticille? Minä laitoin muille, paitsi Oliverille. Ei jotenki haluttanu niin vanhalle enään laittaa myrkkyjä iholle.

  VastaaPoista
 4. Onneksi nyt on niin kylmä +5 ja tuulinen, ettei myrkkyjä tartte. Loppuviikosta lupasi lunta. Pääseeköhän jo reellä ajelemaan...heh heh. En mie Sampalle enää semmosia myrkkyjä taija laittaa. Katotaan kauanko herra jaksaa. Jos on kylmä kesä kaikki menee hyvin, mutta jos tulee hellettä niin huh huh.

  VastaaPoista