TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Petra ultrattu

Nyt kävi niin, ettei Tuiskutievaan tule pentusia tänä syksynä. Petran ultraus näytti ihan tyhjää. Meillä tulee rauhallinen syksy, kun väki vähenee entisestään. Samaani on siinä vaakalaudalla, kauanko se jaksaa tallustella. Tuisku on umpikuuro ja se hankaloittaa elämää aikalailla. Mutta ei Tuiskun aika ole vielä lähteä. Samaanin kohtaloa tässä jännäillään.

Tieva on saanut uuden nimen.  Se on nyt Hope. Toivottavasti uusi koti löytyy pian. Netistä vain bongasin tuon nimijutun.

Nyt aletaan Bieggaa pikku hiljaa terveystarkkaamaan, jospa ensi kesänä olisi sitten lapinkoiria tässä kennelissä tai sitten ei. Petraa en astuta ainakaan seuraavasta juoksusta vaan taas kesäjuoksusta jos astutan.

-Milla-

2 kommenttia:

  1. No, voih! Aina ei käy suunnitellusti.. Se on ens kesä ennenku huomaatkaan ;) Ja ihana talvi siinä välissä :D Meillähän Cocasta tuli vanhemmiten kans kuuro, mutta nuoruudessa opetetut käsimerkit auttoi kovasti, eikä oikeastaan pahemmin haitanu arkea se kuulonmenetys. Paitti jos ei kattonu sinne missä mie huioin niitä merkkejä.. :D

    VastaaPoista