TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
tiistai 1. toukokuuta 2012

Vappu

Tänään oli Kirin juoksupilkkikisat jäsenille. Tapahtuma on hauska ja leikkimielinen. Pilkkialueena on koko järvi, mutta kun saa kalan, se on vietävä lähtöpisteeseen ja siellä se pitää heittää saaviin n. kolmesta metristä. Eli kukaan ei lähde kovinkaan kauas saavista. Jostain kumman syystä jopa mie sain kaloja. Ja siitäkös kilpailuinto kasvoi. Niin mie tulin ja voitin naisten sarjan kymmenellä kalalla. Tapahtuma on perinteinen ja se on aina vappuna. Rahaa siellä ei tarvi vaan seura tarjoaa makkarat, mehut, karkit, munkit, kahvit yms. Tievakin sai olla mukana ja se onkin jo tottunut pilkkijä. Se osaa olla tosi kiltisti.

Tässä kaikki meän suvun pokaalin saajat.

Iidar ja Inga sai vappulahjaksi kelkan ja se piti tietenki heti koeajaa.


-Milla-

Tee se minkä osaat parhaiten; jos olet juoksija, juokse; jos olet kello, soi; jos olet honka, humise.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti