TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.








sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Lumimyrsky

Ei voi olla totta! Täällä on ihan oikea lumimyrsky ja nyt on toukokuun  kuudes päivä. Tieva herätti jo puoliviiden aikaan ja halusi ulos. Mikä ihana yllätys odotti ulkona kun avasin ulko-oven. 10cm uutta lunta ja tuiskun kanssa näytti tulevan lisää. Kesä missä olet ja milloin tulet? Onneksi eilen ei ollut tämmönen ilma. Ois saattanu jäähä näyttelyt näyttelemättä. Keli on siis kauhea. Kohta pitäs lähteä kilpisjärvelle pilkkikisoihin, mutta siellä se vasta hurja ilma on. No tuskin menemä jäälle. Käymä syömässä, kun se tarjotaan ja menemä vaikka ostoksille.



Jostain kumman syystä löysin itteni Kilpisjärven jäältä. Ilma oli kamala. Tuiskutti lunta ja tuuli. Kyllä kannatti kuitenkun mennä jäälle. Jani voitti koko kilpailun ja toi tuliaisina kotiin mönkijän peräkärryineen.


-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti