TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
perjantai 13. huhtikuuta 2012

Tieva tunturissa!

Tieva pääsi pilkkireissulle matkaan. Olimme reissussa viisi päivää Norjan tuntureilla. Kysymys jääkin avoimeksi miten Tieva pääsi Norjaan... hyvin pääsi.

Neiti osaa olla jo vähän aikaa ulkona narussa ja yöt nukkuu sängyn alla, siis koko yön. Puolikuudelta Tieva tulee sängyn viereen vikiseen, sitten mennään ulos. Sen jälkeen tunti täyttä touhua ja sitte saa emäntäkin jatkaa unia. Harvinaisen itsenäinen pentu tai sitten se on nuoresta iästä huolimatta joutunu jos minkäkilaisiin reissuihin. Viime viikolla ennen Norjan reissua se oli mulla kahdella eri yösafarilla mukana.
Tievan ensimmäinen ilta tunturissa. Hyvin saatiin varjeltua neiti pilkkikoukuilta vaikka muutaman kerran se sotkeutuikin siimoihin.

 
Tiistaina maisema oli sininen ja valkoinen. Keskiviikkona vain valkoinen.Porontaljalla oli pienen hyvä levähtää ja kattella maisemia.Tuiskupäivänä kelpasi reki levähdyspaikaksi.

Reissu oli hieno. Rautuja saatiin ihan riittävästi. Ohessa kuvan suurimmasta raudusta, jonka tietenki allekirjoittanut sai ylös avannosta.


-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti