TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Tieva Safarilla

Tievan kolmas yhen yön safari on nyt takana. Siitä ohessa jokunen otos. Tänä aamuna herätys oli kyllä aikanen. Neiti vikisi ulos 4.50. Pissit tehtyä, intoa ja touhua riitti seuraavat kaksi tuntia. Ja mie yritin nukkua, muttei siitä mitään tullu. Sitten kun oli aika herätä, Tievaa alkoikin jo väsyttää. No niin väsytti minuakin, mutta huskyt ootti aamupalaa. Matkanteko sujui Tievalta reessä olevassa häkissä, jossa neiti nukkui reen ollessa liikkeessä.

Nanuq ja Petrakin tutustuivat jo uuteen perheenjäseneen. Kumpikaan ei edes yritäny purasta pienokaista hengiltä vaan haistelivat uteliaina. Niin tekivät muutki koirat, mutta minua vain aina pelotti ku Tieva karkasi steikkareille. Kuten kuvistä näkee täällä on vielä ihan täys talvi. Kelit ovat upeat. Tänäkin aamuna oli ihanat lentokelit. Koirat vain laukkasivat ja nauttivat, kun reen paino ei tuntunut missään. Safarit on tältä vuodelta ajettu näissä maisemissa. Vain koiratarhan hölökunnan oma fiilistely safari on huomenna ja ylihuomenna edessä. Tieva pääsee sinnekki.

-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti