TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
maanantai 23. huhtikuuta 2012

Petra ja Nanuq tulivat kotiin.

Meidän työtätekevien rekikoirien oli aika palata kotiin ja aloittaa ansaittu kesäloma. Oikeastaan taka-ajatuksena oli treenata niitä Posion näyttelyä varten. Itte olen niin kipeänä, ettei minusta nyt ole näyttelyharkkoja tekemään. Vielä ois pari viikkoa aikaa harjoitella ja siitä ajasta puolet olen tunturissa hiihtämässä, joten tiukalle vetää. Peetan ainakin pitäs nähä muitakin koiria. Sillä on eniten vaikeuksia keskittyä koko touhuun.

Meillehän tuli se lapinkoiranpentu, joten nyt olen vähä mietiskelly, josko siirtäsin Peetan astutuksen ensi vuoteen. No katotaan kunhan se juoksu nyt tulee, mitä teen.

-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti