TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.








sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Tämä ei ole aprillia

Meillä on sitte se kuudes koira. Miten tässä näin kävi...
Suopunkitytön Hopeinen kuu tuli meille Pellon erkkarista. Tai no sieltä me haettiin. Puolentoista vuoden odotuksen jälkeen meille siis muutti Suomenlapinkoiran riistanvärinen narttupentu. Nimetön vielä. Ehotuksia....

Biegga esiintyi Pellossa hienosti. Tuloksena EH.

Mie esitin narttukehässä mulle täysin tuntemattoman koiran ja uroskehässä myös mulle ihan uppo-oudon koiran. Toinen sai T:n ja toinen H:n. Olipahan mielenkiintosta mennä kehään outojen koirien kanssa.

Kamera lähti Janin mukana Kilpisjärvelle, joten näyttelykuvia täytyy vielä odotella ja tietty pikku neitin kuvia. On se ihana tapaus.
-Milla-

3 kommenttia:

  1. Onnittelut uudesta perheenjäsenestä! Voi, kun itselläkin olisi mahdollisuus ottaa pikkupentunen...

    VastaaPoista
  2. Kiitokset onnitteluista. En nyt tiedä oliko kovin järkevää ottaa juuri nyt pentu, mutta täällä se nyt kuitenkin on. Ja ihana pikku pallerohän se on.

    VastaaPoista
  3. Kiitos, Milla :) ja onnea uuesta pennusta :)! <3 Kaunis ko mikä! T,Tiina

    VastaaPoista